Wat doen wij: ontwikkeling en onderzoek

Ontwikkelen van materialen

We zijn experts op het gebied van NT2. We hebben uitgebreide onderwijservaring, we hebben veel lessen geobserveerd en diverse docenten, vrijwilligers en teams in het hele land geschoold. Daarnaast hebben we als auteur, projectleider of redacteur meegewerkt aan de ontwikkeling van gerenommeerde materialen. Hierdoor zijn we in staat om snel kwalitatief goede inhoud te ontwikkelen voor bijvoorbeeld een lesboek, een online programma of een cursus.

Lopen uw docenten in hun onderwijs ergens tegenaan en weet u niet goed hoe u dit probleem moet oplossen? Neem dan contact met ons op.

Lesobservaties en/of beoordeling lesplan

Wilt u uw NT2-lessen door een onafhankelijke deskundige laten beoordelen? Of wilt u als taalaanbieder de lessen van uw docenten tegen het licht houden? Dan komen we graag bij u langs. Tijdens de les vullen we het observatieformulier van de Beroepsvereniging NT2 in. Na afloop bespreken we onze bevindingen en doen we in een gesprek enkele aanbevelingen. U kunt deze informatie bijvoorbeeld gebruiken voor het Assessment Competent NT2-docent van de BV NT2 of u krijgt een beeld van de punten waaraan u met uw team zou kunnen werken.

Bent u benieuwd of uw lessen efficiënt toewerken naar het door u gestelde doel? Laat uw lesplan dan door ons beoordelen. U krijgt deskundige feedback en tips ter verbetering. Ook attenderen wij u op relevante literatuur.